Skolens fag

Dansk på Stenlille skole

Godt dansk er fundamentet for at kunne tilegne sig ny viden på Stenlille Skole.

Matematik Sorø

Matematik er et håndværk og fundamentet for en videregående uddannelse.

Idræt holder hjerne klar på Stenlille skole

Idræt

Eleverne er bedre til at koncentrere sig, når de har haft idræt. De lærer mere.

Kristendomsundervisning på Stenlille Skole

Kristendom

Her taler vi om livet, livsfilosofi og etik.

Billedkunst

Farvelære, det gyldne snit og skarpt design er vigtig i kommunikation, og danskerne er verdensberømte.

Musik Stenlille skole

Musik har systematik som matematik og fostrer mange stjerner.

Natur og teknik i Stenlille skole

Natur/teknik

Et centralt element i natur/teknik er elevernes selvaktivitet, eksperimenteren og erfaringer gennem »hands on«

Historie Stenlille Skole

Historie

Historien gentager sig selv. Derfor skal alle børn kende historien, så de kan tage gode beslutninger om fremtiden.

Geografi

I dag er det nemt at rejse. Men hvis man ikke kan sin geografi, kommer man ingen steder.

Biologi på Stenlille skole

Biologi

Naturen er rig. Derfor skal eleverne have en naturvidenskabelig tilgang til jordens vigtigste ressource.

Samfundsfag

Eleverne skal lære om demokrati og udvikle en kritisk sans for at blive en aktiv samfundsborger.

Stenlille_skole-sløjd_380x150

Håndværk og design

Fra ide til et produkt. Eleverne skal opnå en håndværksmæssig glæde ved at erhverve praktiske kundskaber, som de kan anvende i fremtiden.

Madkundskab

Læs en madopskrift, og du kan koge et æg. Samtidigt skal madkundskab være sjovt, og derfor skal pandekager vendes i luften.

Engelsk

Engelsk er i dag det sprog, der anvendes mest i internationale sammenhænge og er dermed verdens førende sprog.

Fysik Stenlille skole

Fysik/kemi

Eleverne skal forstå grundlæggende fysiske og kemiske forhold i naturen og opnå en teknisk-praktisk forståelse.

Tysk i Stenlille skole

Tysk

Tyskland er Danmarks største handelspartner. Derfor skal eleverne kende musikken, læse tekster, se film og forstå Tyskland.